Φερομόνες | Μάθε τώρα τα οφέλη που προσφέρουν τα αρώματα με φερομόνες

Συχνες ερωτησεις

Πηγή: Δρ. Μάλμαν Επίβλεψη από τον Δρ. Σαλγέρο
Ιατρική και δερματολόγο feromones.org (Ιατρική)
(Αρ. μητρώου: 49843) (Αρ. μητρώου: 22831)

Τι είναι ακριβώς οι φερομόνες;

Μαρτίου. 25, 2010. Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται από τον οργανισμό (με εντελώς φυσικό τρόπο από τους γεννητικούς αδένες), επηρεάζουν το αντίθετο φύλο, μεταφερόμενες στον αέρα (γίνονται αποδεκτές από το άτομο μέσω της όσφρησης.).
Η ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι άτομα με μεγαλύτερη έκκριση φερομονών έχουν υψηλότερη σεξουαλικότητα. Στις μέρες μας, χάρη στις τελευταίες τεχνολογικές ανακαλύψεις στη σύνθεσή τους, έχει ανοίξει μια καινούρια επιστημονική οδός στην σεξουαλικότητα και τις δυνατότητές της.


Λειτουργούν πραγματικά αυτά τα αρώματα φερομόνης;

Έχουμε λάβει πολλές μαρτυρίες ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα προϊόντα σε μορφή κολόνιας, όπως οποιοδήποτε άλλο άρωμα, και έχουν βελτιώσει την ελκυστικότητά τους χάρη σε αυτές, χωρίς να αντιμετωπίσουν κανενός είδους παρενέργεια. Πολλά άτομα είναι δύσπιστα στο ότι αυτά τα προϊόντα λειτουργούν, όμως έτσι είναι, και αν ψάξετε και λίγο μόνοι σας όπως κάναμε εμείς, θα δείτε ότι είναι αλήθεια, και ότι η επιστήμη το κάνει δυνατόν.


Πώς λειτουργούν;

Οι φυσικές μυρωδιές των φερομονών γίνονται αντιληπτές από το OVN, το κύριο όργανο που τις μεταφέρει και προκαλεί τα διάφορα συναισθήματα και συμπεριφορές στους ανθρώπους. Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο ελκυστικές από τους άνδρες που έχουν υψηλό βαθμό φερομονών στο σώμα τους. Γι αυτό, αυτά τα αρώματα φερομονών μιμούνται στην εντέλεια τις εκκρίσεις του οργανισμού, κάνοντας το άτομο να νοιώθει πιο ελκυστικό για το αντίθετο φύλο.


Πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι κολόνες φερομόνης;

Οι περισσότερες από αυτές τις κολόνες υπάρχουν στην αγορά όπως οποιαδήποτε άλλη κολόνια από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά, έχοντας ένα πολύ απαλό και ευχάριστο άρωμα, χάρη στο οποίο η χρήση τους είναι ακριβώς η ίδια. Μόνο χρειάζεται να βάλετε μερικές σταγόνες (δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα) πριν φύγετε από το σπίτι. Ακόμη κι έτσι, σας προτείνουμε να διαβάσετε τις οδηγίες πριν το χρησιμοποιήσετε, όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.


Ποια είναι τα αποτελέσματα που μπορώ να περιμένω;

Θα δείτε το αντίθετο φύλο να εκδηλώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας, πράγμα που θα αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σας φανερά, αυξάνοντας τις ερωτικές σας σχέσεις.


Μπορούν να προκαλέσουν καμία παρενέργεια για την υγεία μου;

Όχι. Σε καμία περίπτωση δε θα παρατηρηθεί καμία αρνητική συνέπεια για την υγεία σας.


Πόσο διαρκεί η δράση κάθε εφαρμογής;

Η δράση των φερομονών θα διαρκέσει στο σώμα γύρω στις 8 με 10 ώρες αν την φορέσεις σωστά. Κάθε συσκευασία περιέχει 30ml κολόνιας, ή δηλαδή γύρω στις 90 εφαρμογές περίπου.


Είναι όλα τα αρώματα φερομόνης το ίδιο;

Όχι φυσικά. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, υπάρχουν διάφορες εταιρείες στην αγορά που ασχολούνται με την εμπορευματοποίηση διαφόρων προϊόντων συνθετικών φερομονών, αλλά αφού η δική μας αποστολή είναι να σας αναλύσουμε ποιες είναι οι καλύτερες και να σας επισημάνουμε τις σημαντικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις αναλυτικές συγκρίσεις που σας προσφέρουμε στην ενότητα συγκρίσεις και να διαλέξετε εσείς μεταξύ των διαφορετικών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο θα διαλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.


Όλες οι κολόνιες φερομόνης συστήνονται από ειδικούς ιατρούς;

Όχι βέβαια. Μόνο λίγες κολόνιες φερομόνης έχουν αυτού του είδους τις ιατρικές συστάσεις. Αν ένα προϊόν με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει ιατρικές συστάσεις, σημαίνει ότι πράγματι είναι ένα καλό προϊόν και ότι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του είναι εγγυημένες.


Αυτού του είδους οι κολόνιες μπορούν να συνδυαστούν με «κανονικά» αρώματα;

Ναι, τα συστατικά άλλων αρωμάτων δεν επηρεάζουν καθόλου τις φερομόνες που περιέχονται στις κολόνιες αυτές, γι αυτό δεν είναι απαραίτητο να σταματήσετε να τις χρησιμοποιείτε.


Αυτές οι κολόνιες φερομόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε άτομο;

Ναι, αυτές οι κολόνιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε άτομο, ανεξάρτητα της ηλικίας του ή της κατάστασης της υγείας του.


Είναι ίδιες οι γυναικείες και οι αντρικές φερομόνες;

Όχι. Χημικά, είναι διαφορετικές ουσίες. Τα αρώματα που είναι σχεδιασμένα για άντρες περιέχουν διαφορετικές φερομόνες από αυτές που έχουν παρασκευαστεί για τις γυναίκες, αλλά τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια: προκαλούν την έλξη του αντίθετου φύλου.

Τι αποτελέσματα μπορώ να πετύχω;

  • Αύξηση της προσωπικής σου ελκυστικότητας
  • Μεγαλύτερη έλξη για το αντίθετο φύλο
  • Περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας
  • Αύξηση της αυτοπεποίθησης σας
  • Αύξηση των ερωτικών σας σχέσεων
Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές