Φερομόνες | Μάθε τώρα τα οφέλη που προσφέρουν τα αρώματα με φερομόνες

Τι ειναι οι φερομονες;

Πηγή: Δρ. Μάλμαν Επίβλεψη από τον Δρ. Σαλγέρο
Ιατρική και δερματολόγο feromones.org (Ιατρική)
(Αρ. μητρώου: 49843) (Αρ. μητρώου: 22831)
natural

Ιανουάριος. 9, 2010. Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται με εντελώς φυσικό τρόπο από τους εκκριτικούς αδένες κάποιων ζώων για την έλξη του αντίθετου φύλου. Από τα αρχαία χρόνια, πολλά από τα ζώντα είδη χρησιμοποίησαν διαφορετικά αρώματα και χημικές μυρωδιές ως μέθοδο έλξης. Εκτός από την παραπάνω ιδιότητά τους έχουν επίσης και την ιδιότητα να προκαλούν αλλαγές στις συμπεριφορές των ανθρώπων και των ζώων.

Έτσι λοιπόν και όπως έχουν αποδείξει διάφορες μελέτες, η δράση αυτών των φερομονών είναι να ενισχύουν την ερωτική έλξη τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους, κυρίως μέσω του ιδρώτα που παράγουν και εκκρίνουν οι εκκριτικοί αδένες.

Αυτός είναι και ο λόγος που πιθανόν δημιουργείται το πρόβλημα, αφού στις μέρες μας, οι περισσότεροι άνθρωποι πλένονται κάθε μέρα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλο μέρος των φερομονών που εκκρίνουν από το σώμα τους, χωρίς να υπολογίζουν ότι η φυσική παραγωγή τους μειώνεται με το πέρασμα των χρόνων, με μέγιστη έκκριση μεταξύ των 20 και 40 χρόνων.

Γι αυτόν τον λόγο, και χάρη στην επιστημονική πρόοδο, με την οποία αποδείχθηκε ότι αυτά τα προϊόντα είναι αποτελεσματικά, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή αρωμάτων, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει προσθέσει τις φερομόνες στα προϊόντα του, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν στο σύνθετο θέμα της ερωτικής έλξης. Παρασκευάζονται τόσο ανδρικές όσο και γυναικείες φερομόνες, οι οποίες κυκλοφορούν και οι δύο στην αγορά.

Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές