Φερομόνες | Μάθε τώρα τα οφέλη που προσφέρουν τα αρώματα με φερομόνες

Ειναι ασφαλεις οι φερομονες;

Πηγή: Δρ. Μάλμαν Επίβλεψη από τον Δρ. Σαλγέρο
Ιατρική και δερματολόγο feromones.org (Ιατρική)
(Αρ. μητρώου: 49843) (Αρ. μητρώου: 22831)

Μαρτίου. 7, 2010. Έχετε υπόψη σας ότι μιλάμε για μια απλή κολόνια στη βασική της σύσταση, που απλά περιέχει και συνθετικές φερομόνες, οι οποίες δε μεταβάλουν καθόλου τη σύστασή τους. Ήδη γνωρίζετε ότι οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται με εντελώς φυσικό τρόπο από τους εκκριτικούς αδένες κάποιων ζώων για την έλξη του αντίθετου φύλου. Αυτές λοιπόν οι φερομόνες που υπάρχουν στα αρώματα είναι μια αναπαραγωγή εκείνων.

Στις μέρες μας, και χάρη στην επιστημονική πρόοδο και στις νέες τεχνολογίες, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά πολλά προϊόντα φερομονών πολύ αποτελεσματικά για να βοηθήσουν όλους εκείνους που αισθάνονται ανασφαλείς με την ελκυστικότητά τους και θέλουν να την ενεργοποιήσουν με απλό και εντελώς ασφαλή τρόπο για την υγεία.

Όμως, η μεγάλη πρόοδος του ίντερνετ σε παγκόσμιο επίπεδο και κατ’ επέκταση οι online εταιρείες, έχουν δημιουργήσει «θαυματουργά» προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, υποσχόμενα ακατόρθωτα πράγματα στον πελάτη, γι αυτό πρέπει να προσέχετε πολύ με αυτού του είδους τις εταιρείες που ο μόνος τους στόχος είναι να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες πολλών από εμάς.

Φτάνοντας λοιπόν σε αυτό το σημείο, η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη: είναι επικίνδυνο να αφήσουμε ένα τόσο σημαντικό στοιχείο για την αυτοπεποίθηση μας και την ελκυστικότητά μας στα χέρια του καθενός; Η απάντηση είναι προφανής: ΟΧΙ.

Στο feromones.org γνωρίζουμε στην εντέλεια την κατάσταση, χάρη στις έρευνες που έχουμε κάνει μέσω ίντερνετ και έχοντας πρόσβαση στα πιο γνωστά προϊόντα που περιέχουν φερομόνες, γι αυτό και μπορέσαμε να τα κατατάξουμε με βάση το επίπεδό τους και ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν προϊόντα που λειτουργούν και άλλα πολλά που δε λειτουργούν.

Γι αυτό δημιουργήσαμε αυτή την επιλογή από τα καλύτερα προϊόντα φερομονών που διατίθενται στην αγορά για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε με εύκολο τρόπο. Ένα πέρασμα από την ιστοσελίδα μας θα σας βοηθήσει να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να γνωρίσετε από πρώτο χέρι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος όπως οι τιμές, οι παρασκευαστές, τα οφέλη, κτλ.., πράγμα που θα βοηθήσει πάρα πολύ να διαλέξετε το καλύτερο που αρμόζει στις ανάγκες σας.

Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές