Φερομόνες | Μάθε τώρα τα οφέλη που προσφέρουν τα αρώματα με φερομόνες

Συγκρισεις φερομονων για τη γυναικα

Πηγή: Δρ. Μάλμαν Επίβλεψη από τον Δρ. Σαλγέρο
Ιατρική και δερματολόγο feromones.org (Ιατρική)
(Αρ. μητρώου: 49843) (Αρ. μητρώου: 22831)

Μαρτίου. 27, 2010. Στις μέρες μας, υπάρχουν πολλές εταιρείες που εμπορεύονται διαφορετικές μάρκες φερομονών στην παγκόσμια αγορά, όμως μια ακόμη φορά, είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε και να εκτιμήσουμε τις πραγματικά μεγάλες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ αυτών, και να αναλύσουμε επίσης τα χαρακτηριστικά και τους λόγους που προτείνουμε κάποια περισσότερο από άλλα.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε έναν συγκριτικό πίνακα μέσω του οποίου θα είναι πιο εύκολο για σας να συγκρίνετε τα διαφορετικά είδη διαθέσιμων φερομονών και με αυτόν τον τρόπο να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

*Τις συγκρίσεις αυτές επέβλεψαν οι παρακάτω γιατροί:
Δρ. Σαλγέρο- Αρ. Μητρώου: 22831
Δρα. Μάλμαν- Αρ. Μητρώου: 49843

 

PHIERO WOMAN * * * * *

Χαρακτηρίζεται από ένα πολύ γυναικείο άρωμα, διακριτικό αλλά διαρκείας, το Phiero Woman περιέχει τέσσερις φερομόνες και διαθέτει μια αποτελεσματικότητα και φρεσκάδα όπως κανένα άλλο προϊόν της αγοράς. Επιπλέον, έχει γυάλινη συσκευασία με ψεκαστήρα, που την κάνει πολύ βολική στη χρήση κατευθείαν πάνω στο δέρμα ή στα ρούχα. Με αυτό το σύστημα εφαρμογής, είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να το μεταφέρετε, όπου το χρειάζεστε.

Το Phiero Woman έχει δημοσιευθεί σε διάφορα ΜΜΕ, από ειδικά περιοδικά μέχρι διαφημίσεις ειδικά σχεδιασμένες για καμπάνιες. Μιλάμε για ένα προϊόν με πολλά πλεονεκτήματα, που προσφέρει στον πελάτη όλα όσα χρειάζεται: υπογεγραμμένες μαρτυρίες από πραγματικούς ιατρούς, ακουστικές και γραπτές μαρτυρίες από ικανοποιημένους πελάτες που είδαν πραγματικά αποτελέσματα, εγγύηση επιστροφής χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες, ασφαλείς πλατφόρμες πληρωμής μέσω ίντερνετ και μια ασύγκριτη τιμή. Συμπληρώνει την προσφορά του με ένα μπόνους εντελώς δωρεάν που είναι ένας οδηγός φλερτ.

Όλα τα παραπάνω μετατρέπουν κατά τη γνώμη μας αυτό το άρωμα στο πιο επαναστατικό και με τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων όσων κυκλοφορούν στην αγορά. Υπάρχουν βασικά διαφορές μεταξύ αυτού και των υπολοίπων.

Pherlure * * * *

Το Pherlure ήταν πρώτο στη σειρά μας για πολύ καιρό, αφού είναι ένα ακόμη ποιοτικό προϊόν που προσφέρει καλές εγγυήσεις. Η φόρμουλά του δεν είναι τόσο καινούρια όπως του πρώτου προϊόντος, ούτε έχει ιατρική κάλυψη, αλλά έχει μεγάλη αναγνωρισημότητα μεταξύ των χρηστών, όπως και το Phiero Woman. Όπως λέγαμε, είναι η καλύτερη επιλογή μετά από αυτό, αλλά σύμφωνα με τις μαρτυρίες διαφόρων γυναικών, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο άμεσα, αν και το άρωμά του είναι πολύ ευχάριστο.

Athena Pheromone* **

Μια πολύ γνωστή μάρκα στις ΗΠΑ, αλλά η οποία δεν έχει ούτε την ποιότητα ούτε τη σύσταση των πρώτων. Τα αποτελέσματά της είναι κατώτερα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών από εσάς που έχοντας δοκιμάσει πολλά, είστε σε θέση να κάνετε συγκρίσεις τόσο στον άρωμα, την αποτελεσματικότητα κτλ. Επίσης, έχει το σημαντικό μειονέκτημα της τιμής, αφού κοστίζει το διπλάσιο από τα προηγούμενα ( χωρίς ιατρικές συστάσεις). Συνοπτικά, το Athena συστήνεται λιγότερο από τα άλλα δύο, λόγω του υψηλού του κόστους και των λίγων οφελών που προσφέρει.

Pherone * *

Αναμφίβολα, μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι είναι η χειρότερη από τις κολόνιες που αναλύουμε σε αυτή τη σελίδα. Δεν έχει επαναστατική σύσταση, πράγμα που φαίνεται στα αδύναμα αποτελέσματά του. Από την άλλη, στην ιστοσελίδα του λείπουν πληροφορίες και είναι και ανοργάνωτη, πράγμα που για εμάς που δουλεύουμε ως ειδικοί στο feromones.org, είναι βασικό, αφού μια ιστοσελίδα με ελλιπείς πληροφορίες δηλώνει έλλειψη ενδιαφέροντος από τους διαχειριστές της, πράγμα που μόνο να μπερδέψει τον καταναλωτή καταφέρνει. Αυτού του είδους τα πράγματα κάνουν το Peroné το κατώτερο προϊόν σε ποιότητα, και γι αυτό δε σας το συστήνουμε.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ FEROMONES.ORG

Τελικά, από το Feromones.org πιστεύουμε ότι το Phiero Woman είναι το καλύτερο άρωμα φερομονών στην αγορά για τις γυναίκες. Βασιζόμενοι πάντα στα αποτελέσματά μας, δεν υπάρχει άλλο προϊόν αυτής της φύσεως που να προσφέρει τις εγγυήσεις που προσφέρει το Phiero Woman. Οι 4 φερομόνες της σύστασής του δεν ανταγωνίζονται από κανένα άλλο προϊόν. Η ιστοσελίδα του περιλαμβάνει πολλές και αναλυτικές πληροφορίες, άρθρα και μελέτες για το φαινόμενο των φερομονών και ιατρικές υπογεγραμμένες μαρτυρίες που πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι πολύ καλή, και με την παραγγελία της κολόνιας σας κάνουν δώρο ένα ελκυστικό μπόνους, έναν οδηγό με συμβουλές φλερτ που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμος. Επιπλέον, το άρωμά του είναι πολύ λεπτό και ευχάριστο. Συνοψίζοντας, είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν

Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές