Φερομόνες | Μάθε τώρα τα οφέλη που προσφέρουν τα αρώματα με φερομόνες

Συγκρισεις φερομονων για τους ανδρες

Πηγή: Δρ. Μάλμαν Επίβλεψη από τον Δρ. Σαλγέρο
Ιατρική και δερματολόγο feromones.org (Ιατρική)
(Αρ. μητρώου: 49843) (Αρ. μητρώου: 22831)

Φεβρουάριος. 13, 2010. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές εταιρίες στην online αγορά που ασχολούνται με την εμπορευματοποίηση διαφορετικών αρωμάτων φερομονών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες είναι αποτελεσματικές ούτε ότι η ποιότητά τους, η τιμή και οι εγγυήσεις που προσφέρουν οι γιατροί κτλ είναι εμπιστοσύνης. Έτσι, υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ αυτών και γι’ αυτό στη συνέχεια σας προσφέρουμε έναν συγκριτικό πίνακα στον οποίον αναλύουμε τα βασικά χαρακτηριστικά καθενός και τους λόγους που μας έκαναν να εκτιμήσουμε κάποια πιο θετικά από άλλα, και μέσω του οποίου θα μπορέσετε εύκολα να κάνετε τις συγκρίσεις που χρειάζεστε και να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

*Τις συγκρίσεις αυτές επέβλεψαν οι παρακάτω γιατροί:
Δρ. Σαλγέρο- Αρ. Μητρώου: 22831
Δρα. Μάλμαν- Αρ. Μητρώου: 49843

 

PHIERO PREMIUM * * * * *

Όπως μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του Phiero Premium και των υπολοίπων προϊόντων, λόγω της επαναστατικής του φόρμουλας, που αποτελείται από 3 φερομόνες, χάρη στις οποίες η αποτελεσματικότητά του είναι η καλύτερη της αγοράς. Επιπλέον, οι εγγυήσεις αυτού του προϊόντος που προσφέρει σε όλους τους τομείς (ιατρικές μαρτυρίες, πελατών, πιστοποιήσεις ποιότητας, τιμή…) δεν έχουν ανταγωνιστή. Βρισκόμαστε μπροστά από ένα από τα καλύτερα αρώματα φερομόνης στον κόσμο, αφού τα καταπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρει έχουν γίνει αντικείμενο πολλών επιστημονικών μελετών που το αποδεικνύουν. Από την άλλη, είναι το μοναδικό που έχει τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες πληρωμής μέσω ίντερνετ. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι στην κατάταξή μας είναι η καλύτερη κολόνια φερομόνης στην αγορά, που προσφέρει με την αγορά της και έναν οδηγό φλερτ ως μοναδικό συμπλήρωμα του Phiero Premium και με το οποίο θα μπορείτε να εφαρμόσετε τα καλύτερα κόλπα και τεχνικές για να προκαλέσετε το άλλο φύλο να σας προσέξει.

PHIERO* * * **

Όπως είναι λογικό, η 1η έκδοση του Phiero Premium συνεχίζει να είναι ένα από τα καλύτερα αρώματα φερομόνης, χάρη στην εταιρεία του, τόσο για τους πελάτες, όπως φαίνεται από τις μαρτυρίες που λαμβάνουμε καθημερινά από ευχαριστημένους πελάτες, όσο και για τις άλλες εταιρείες. Η βασική διαφορά με το πρώτο είναι ότι αυτό δεν περιέχει την επαναστατική φόρμουλα ( τις 3 φερομόνες που περιέχει το Phiero Premium στη σύστασή του, πράγμα εντελώς επαναστατικό για την αγορά). Κατά τα άλλα, αυτή η κολόνια είναι τόσο καλή όσο και η προηγούμενη, έχει τις ίδιες εγγυήσεις (συστάσεις ιατρών, πιστοποιήσεις ποιότητας, μαρτυρίες πελατών, μπόνους δωρεάν με κάθε παραγγελία, κτλ). Βρισκόμαστε μπροστά σε μια από της καλύτερες κολόνιες φερομόνης του κόσμου.

PHERLURE* * * *

Αυτό είναι άλλο ένα πολύ καλό προϊόν, το καλύτερο μετά το Phiero, αφού επίσης προσφέρει πολύ καλές εγγυήσεις και αληθινές μαρτυρίες, αν και η σύστασή του δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των χρηστών, όσο και το Phiero, και όπως λέγαμε, είναι η καλύτερη επιλογή μετά από το πρώτο, αλλά κατά τις μαρτυρίες των πελατών, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο άμεσα και φανερά.

ULTRALLURE * * **

Από αυτό το προϊόν και μετά η ποιότητα αρχίζει να πέφτει. Τα αποτελέσματα αυτής της κολόνιας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε λάβει, είναι χειρότερα από τα προηγούμενα, άρα η χρήση του δεν συστήνεται ιδιαίτερα για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, δεν έχει τις συστάσεις ιατρών που έχουν τα Phiero και Phiero Premium, για παράδειγμα, ούτε την εγγυημένη αποτελεσματικότητα η οποία πιστοποιείται από μαρτυρίες πελατών που το έχουν δοκιμάσει. Λιγότερο προτεινόμενο από τα προηγούμενα.

ATHENA * **

Αυτή η κολόνια είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ, αλλά τα συστατικά στα οποία βασίζεται η φόρμουλά του δεν έχουν την ποιότητα του Phiero ούτε του Pherlure, για παράδειγμα. Τα αποτελέσματα είναι λίγο χειρότερα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες χρηστών που το έχουν δοκιμάσει και που το έχουν συγκρίνει με κάποιο από τα προηγούμενα, και έχει ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα ότι κοστίζει πάρα πολύ, το διπλάσιο από τα υπόλοιπα, χωρίς να αξίζει αυτά τα χρήματα.

NEXUS * *

Το Nexus δεν έχει επαναστατική σύσταση φερομονών, πράγμα το οποίο φαίνεται και στα αποτελέσματά του. Από την άλλη, η ιστοσελίδα του είναι λίγο ελλιπής σε πληροφορίες, και αυτό, για τους ειδικούς του feromones.org, είναι πολύ σημαντικό, αφού μια ιστοσελίδα που δεν προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες και δεν διαθέτη σωστή οργάνωση είναι συνώνυμο με έλλειψη ενδιαφέροντος, και το μόνο που κάνει είναι να μπερδεύει τον αναγνώστη. Αυτά τα πράγματα κάνουν αυτό το προϊόν λιγότερο προτεινόμενο από τα πρώτα.

HUMAN EUPHORIA *

Αναμφίβολα, αυτό είναι το χειρότερο προϊόν σε σχέση με τα άλλα του πίνακα. Η ποιότητά του είναι πολύ χαμηλή, είναι λίγο αποτελεσματικό και δεν έχει ούτε μαρτυρίες πελατών ούτε ειδικών, και ο σχεδιασμός της σελίδας του είναι πολύ χειρότερος από αυτό που περιμέναμε… Τελικά, δίνοντας λίγα περισσότερα χρήματα, είναι προτιμότερο να αγοράσετε κάποιο από τα πρώτα προϊόντα της σειράς, εκμεταλλευόμενοι καλύτερα τα λεφτά σας.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ FEROMONES.ORG

Συνοπτικά, και αφού τελειώσαμε την ανάλυση των διαφορετικών προϊόντων φερομόνης που κυκλοφορούν στην αγορά, στο Feromones.org φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο όλων είναι το Phiero Premium, αφού σας δίνει τα μοναδικά πλεονεκτήματα που το απομακρύνουν πολύ από τα υπόλοιπα. Η φόρμουλά του, η πιο καινοτόμα και επαναστατική της αγοράς, περιέχει 3 φερομόνες, και η μοναδική αποτελεσματικότητά του, το μετατρέπουν στο καλύτερο προϊόν φερομόνης της αγοράς, με διαφορά. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα μοναδικό μπόνους, έναν οδηγό με συμβουλές για φλερτ που σίγουρα θα σας χρησιμεύσει. Από την άλλη, η γνώμη των αναγνωστών μας είναι αρκετά ξεκάθαρη, όπως δείχνουν οι ψήφοι.

Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές