Φερομόνες | Μάθε τώρα τα οφέλη που προσφέρουν τα αρώματα με φερομόνες

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΙΣ ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ ΜΟΥ;

Πηγή: Δρ. Μάλμαν Επίβλεψη από τον Δρ. Σαλγέρο
Ιατρική και δερματολόγο feromones.org (Ιατρική)
(Αρ. μητρώου: 49843) (Αρ. μητρώου: 22831)

Είναι όλες οι κολόνιες φερομόνης ίδιες; Σε τι θα βασιστώ για να διαλέξω την καλύτερη;

Ιανουάριος. 12, 2010. Στην πραγματικότητα, όπως είπαμε και προηγούμενα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρείες στην αγορά που ασχολούνται με την εμπορευματοποίηση διαφορετικής μάρκας συνθετικών φερομονών, αλλά αφού η αποστολή μας είναι να αναλύσουμε ποιες είναι οι καλύτερες βάσει των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ τους, σας προσφέρουμε στη συνέχεια μερικά πρακτικά βήματα για να κάνετε πιο εύκολη την επιλογή σας.

Τομεις που πρεπει να προσεξετε:

Την τιμή του προϊόντος

Η οσμή

Πρέπει να προσέξετε πολύ την τιμή του προϊόντος πριν το αγοράσετε. Μιλάμε για προϊόντα επιστημονικά παρασκευασμένα, με μια σειρά συστατικών που δεν υπάρχουν παρά μόνο σε ειδικά εργαστήρια έρευνας, και αυτοί που τα παρασκευάζουν είναι ειδικοί επιστήμονες, που με τη δουλειά τους, φτάνουν στη σύνθεση αυτών των προϊόντων, και όπως είναι λογικό όλο αυτό κοστίζει χρήματα. Μια κολόνια φερομόνης υψηλής ποιότητας δε μπορεί να έχει χαμηλή τιμή, γιατί αυτό θα ήταν συνώνυμο με το ότι δεν είναι καλή, και ότι δεν προσφέρει τις ελάχιστες εγγυήσεις για ένα προϊόν με αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά από την άλλη, μην εμπιστεύεστε ούτε προϊόντα που είναι πολύ ακριβά, αφού μια πολύ ανεβασμένη τιμή πάλι δεν πιστοποιεί την ποιότητα. Πρέπει να διαλέγετε πάντα μεταξύ των προϊόντων που κινούνται κάπου στο ενδιάμεσο όσον αφορά τη σχέση ποιότητας-τιμής πριν κάνετε την αγορά σας, και γι αυτό, για να μάθετε να εκτιμάτε καλά αυτή τη σχέση, πρέπει να έχετε πάντα υπόψη τις συγκρίσεις που σας παρουσιάσαμε νωρίτερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαλέξετε μεταξύ δύο προϊόντων.

Η οσμή

Η οσμή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη, αφού το προϊόν για το οποίο μιλάμε είναι μια κολόνια. Γι αυτό είναι βασικό να δείξουμε προσοχή στο άρωμα που εκπέμπει η κολόνια που θα διαλέξουμε. Επίσης, τα περισσότερα από αυτά τα αρώματα έχουν πολύ καλή μυρωδιά, όπως οποιαδήποτε άλλη κολόνια στην αγορά, απλά έχουν προστεθεί φερομόνες, πράγμα που αναμφίβολα αυξάνει την ελκυστικότητά σας.

Προτεινόμενο από ειδικούς ιατρούς

Médicos

Οι κολόνιες φερομόνης είναι σαν οποιοδήποτε άλλο φυσικό προϊόν, δηλαδή, δεν είναι απαραίτητη καμία ιατρική συνταγή, αφού δεν είναι φάρμακα, αλλά ακόμη κι έτσι, υπάρχουν μερικές μάρκες που προσφέρουν ιατρικές γνωματεύσεις, πράγμα που σίγουρα ενισχύει την ποιότητα του προϊόντος, γι αυτό σας συμβουλεύουμε να ψάχνετε κολόνιες προτεινόμενες από γιατρούς, αφού σίγουρα θα έχουν περισσότερες εγγυήσεις. Μόνο μερικές από αυτές έχουν μαρτυρίες ειδικών της υγείας.

Ευχαριστημένοι πελάτες

Επίσης πρέπει να έχουμε πολύ υπόψη μας ένα σημαντικό στοιχείο: το χρονικό διάστημα που αυτές οι επαναστατικές κολόνιες κυκλοφορούν στην αγορά, έχουν αποκτήσει πάρα πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, και όλη αυτή η επιτυχία οφείλεται στην υψηλή αποτελεσματικότητα, πράγμα που δεν είναι τυχαίο, αλλά επιστημονικά κατασκευασμένο για να βελτιώσει τις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και τις κοινωνικές μέσω της αύξησης της ελκυστικότητας σας και της αυτοεκτίμησής σας, αλλά και τις εμπιστοσύνης στον εαυτό σας.

Ιστοσελίδες με πολλές πληροφορίες

Είναι αναντικατάστατο, κατά τη δική μας οπτική, να υπάρχει πλούσιο υλικό που να βοηθάει τους χρήστες στην επιλογή τους. Στο feromones.org έχουμε τη γνώμη ότι μια πλήρης ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος να σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των δύο άκρων, δείχνοντας εμείς το καλό παράδειγμα, αφού η δική μας ιστοσελίδα είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός φερομονών στο διαδίκτυο, πράγμα που το λένε οι αναγνώστες μας, και γι αυτό μας ευγνωμονούν που τους κρατάμε καλά ενημερωμένους.

Με Feromones.org:

  • Μάθετε πως να γίνετε πιο ελκυστικοί με τον πιο απλό τρόπο
  • Συγκρίνετε και επιλέξτε το καλύτερο προϊόν με φερομόνες της αγοράς
  • Αύξηστε την αυτοπεποίθησή σας την ώρα που φλερτάρετε
  • Γνωρίστε τις απόψεις και μαρτυρίες από τα άτομα που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν
Κερδίστε 5€ για το καλωσόρισμα! Εγγραφείτε και απολαύστε ΗΔΗ τα 5€ έκπτωσης και πολλές άλλες προσφορές